28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı olarak Cumhurbaşkanlığı yarışına giren ancak beklenilen oy oranına ulaşamayan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler devam ediyor.

Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal başta olmak üzere yüzbinlerce vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlık koltuğundan inmesi gerektiğini ve değişime gidilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Öte yandan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun da genel başkanlık için koltuk yarışına gireceği iddia ediliyor. Çok sayıda partili ise Ekrem İmamoğlu’nun da başarısız olacağı yönünde paylaşımlar yaparak İmamoğlu isminin yanlış tercih olacağını ifade ediyorlar.

İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor! İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor!

Sosyal medyada ise konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşan bir vatandaş, İmamoğlu’nun başkanlık koltuğuna gelecek olmasını eleştiren bir paylaşıma yorum yaptı.

Gülay isimli kullanıcının Ekrem İmamoğlu fotoğrafı ile yaptığı, “O, SEN OLMAYACAKSIN...!!! CHP'DE BİR DEĞİŞİM OLACAKSA ; BU SİZ OLMAYACAKSINIZ EKREM BEY..! @ekrem_imamoglu  MUTLAK BİR BAŞARIYI BİLEREK İSTEYEREK, AKŞENER İLE BİRLİKTE PROVOKE EDİP, İKTİDARA TESLİM ETTİNİZ..!” ifadelerine karşılık kontes isimli kullanıcı ise Genel Başkanlık koltuğuna CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın gelmesi gerektiğini ifade etti.

Kontes’in verdiği cevap şu şekilde:

“KK istifa etsin yerine Deniz Yavuzyılmaz veya Ali Mahir Başarır gelsin nasıl? Olay isim değil KK'nın sorumluluk almaması. 1 değil 2 değil 12 seçim kaybetti el insaf!”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

deniz-gelsindeniz-gelsinf2

Editör: Murat Barutçu