Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, belediye meclis, il genel meclis, il ve ilçe kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Devrim Dural, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, katılanların kurban bayramını ve aynı gün olan Babalar gününü kutladı.

Dural konuşmasında, “Mübarek Kurban Bayramı'nız kutlu olsun diyorum. Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Bizim yerel yönetimlerdeki başarımızın sembolü Zonguldak Merkez Belediyesi Başkanımız Tahsin Erdem'le beraber bu güzel günde sizlerle birlikte bir bayramlaşma programı düzenliyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin, bu toprakların sigortasıdır, her şeyidir. Ve şu anda olduğu gibi Türkiye'nin en güçlü ve en büyük partisidir. Bunun onurunu ve kıvancını yaşıyoruz. Sayın genel başkanımızın söylediği gibi üzerimize almış olduğumuz büyük vazifenin büyük sorumluluğu bu yatırım kredisinin Sayın Belediye Başkanlarımızla beraber Zonguldak'taki 12 tane belediye başkanımızla beraber ve biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak farkındayız. Bunun için de nitelikli, değerli ve sabırlı çalışmalar yürütüyoruz. Bunun nihayetinde hiç şüphemiz yok, hiç kuşkumuz yok ki iktidar olacağız. Dolayısıyla bizim için her geçen gün iktidara yaklaştığımız, iktidara koştuğumuz bir gün. Bu duygu düşüncelerle hepinizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum”

Hüseyin Şirin'den Çağatay İpekçi'ye hayırlı olsun ziyareti Hüseyin Şirin'den Çağatay İpekçi'ye hayırlı olsun ziyareti

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de konuşmasında,  Herkesin bayramını kutlayarak şöyle dedi:

“Bütün partili arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Burada sizinle birlikte baba ocağı çatısı altında bulunmaktan da çok gurur duyuyorum. Mutluluk duyuyorum, az önce il başkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye haritasına baktığımızda yarıdan çoğunun kırmızı olduğu, böyle bir mesajın verildiği bu yerel seçim sonuçlarına göre sizlere muhalefet belediyeleri olarak başarmaktan başka bir şansımızın olmadığı, halkımızın bize bunu kullanmış oldukları oylarla birlikte bu görevi bize verdiğini görüyoruz. Emin olun, emin temiz, namuslu, şeffaf, liyakatli, kadrolarla birlikte yaptığımız her işte her işte kamu yararını ön plana koyaraktan, yarın iktidar olduğumuz takdirde ülkeyi de yöneteceğimizin ipuçlarını vereceğimiz burada, başarılı olacağız. Halkımızın beklentisini karşılayacağız. Onun için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Ben bütün İslam aleminin, ülkemizin ve Zonguldak'ımızın Kurban Bayramı'nın kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar birbirleriyle bayramlaştılar.

Chpde Bayramlaşma Programı 2024Chpde Bayramlaşma Programı 2024 2Chpde Bayramlaşma Programı 2024 1Chpde Bayramlaşma Programı 2024 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik