6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi 6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, eski Devlet Bakanı Hasan Gemici ile birlikte Rüzgarlımeşe'de halkla buluştu.

Ankara'dan gelen eski Devlet Bakanı Hasan Gemici'nin destek vermek amacıyla Rüzgarlımeşe'de gerçekleşen açık hava toplantısında CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı ve halka hitap etti. CHP İl Başkanının kısa bir konuşmasının ardından mikrofonu devralan eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, iktidarı eleştirerek, "Ben 70 yaşındayım, birçok dönemi gördüm. Ama böyle bir beceriksiz iktidar görmedim" şeklinde konuştu. Gemici, Tahsin Erdem'e destek veren kalabalığa, Mithatpaşa, Meşrutiyet ve Rüzgarlımeşe'nin zaten kararını verdiğini belirterek, mikrofonu Erdem'e teslim etti.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ise konuşmasında, israfı önleyeceklerini, düşük gelirli vatandaşlara yönelik önemli adımlar atacaklarını belirterek, eski Tansaş satış noktalarını yeniden hayata geçireceklerini, Halk Ekmek fırınlarını işleteceklerini ve halk lokantalarını açacaklarını ifade etti. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeye de değinen Erdem, Zonguldak'a maddi ve manevi destek sözü aldığını ve İmamoğlu'nun selamlarını ilettiğini aktardı.

Rüzgarlımeşe Anıl Sitesi yanındaki çocuk parkında gerçekleşen açık hava toplantısının ardından Tahsin Erdem, kendisini karşılayan kalabalık halkla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Chp Rüzgarlı Tahsin

Chp Rüzgarlı Tahsin 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik