2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da kaptan Hakan Çevik ile ikinci kaptan Aykut Emre Yakut, dün 3-1 yenilgiyle sonuçlanan Kastamonuspor deplasmanından cezalı döndü. İki tecrübeli futbolcu hafta sonu yok.

Kırmızı grupta hafta arasında Kastamonuspor’a konuk olan Zonguldak Kömürspor, 3 puanla birlikte iki önemli futbolcuyu kaybetti. Savunmanın tecrübeli ismi Hakan Çevik ile orta alanın değişilmez ismi Aykut Emre Yakut, gördükleri sarı kart üzerine 4 sarı kart sınırını ihlal etti. Bu durum üzerine birer maç cezalı duruma düşen Çevik ile Yakut, 2 Nisan Pazar günü iç sahada Ankara Demirspor’la oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Bu sezon ikinci kez cezalı duruma düşen futbolculardan Hakan Çevik, daha önce kırmızı kart cezalısı, Aykut Emre Yakut da yine 4 sarı kart ihlali nedeniyle cezalı hafta geçirmişti.

Peş peşe iki maç ikişer cezalı!

Zonguldak Kömürspor’da 28 ila 29'uncu haftalarda cezalıların çifter çifter olması dikkat çekti.  Bilindiği üzere Zonguldak Kömürspor’da sol orta Fatih Bektaş ile sol bek Oğuzhan Matur da dört sarı kart cezalısı oldukları için Kastamonuspor maçında forma giyememişti. Cezaları biten bu iki futbolcu, Ankara Demirspor'da görev alacak. Ancak bu sefer de Hakan ile Aykut Emre kadroda yer almayacak. Zonguldak ekibi haliyle son iki maçı ideal kadrosundan uzak geride bırakmış olacak.

3 futbolcu ceza sınırında

Cezalı iki futbolcunun dışında Emrah Taysı, Ercüment Eray Ataklı ve Emre Kara Ankara Demirspor maçına 4 sarı kart sınırında çıkacak. 3’er sarı kartı bulunan futbolcular, bu maçta sarı kart görmeleri halinde, 9 Nisan Pazar günü Kocaelispor deplasmanında oynanacak 31’inci hafta maçında oynayamayacak.

Süper Amatör Lige terfi grubunda şaşırtan skor... Çok farklı kazandılar! Süper Amatör Lige terfi grubunda şaşırtan skor... Çok farklı kazandılar!

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ