Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan dolmuşçu esnafının düzenlediği iftar programına katıldı.

Madenci korosu değil Kömürspor Madenci korosu değil Kömürspor

Kilimli, Çatalağzı, Kapuz Rüzgarlı, incivez ve Tepebaşı dolmuşcu esnafı tarafından iftar programı düzenlendi. Dolmuş durakları kıraathanesinde düzenlenen iftar programına dolmuşçu esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Şoför esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinlediklerini ve mek ve çözüm ürettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bugün şoför esnafıyla birlikte iftarımızı açtık, onlara konuk olduk, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.. Şoför esnafımızı Bizleri iftar sofralarına davet ettiler ve biz de seve seve geldik. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Bu sene bolluk bereket Ramazan ayı ama bu sene biraz daha buruk geçirdik. Malum 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından asrın felaketini yaşadık. Çoğu zaman depremde depremzede misafirlerimizle de iftar sofralarına katılıyoruz bugün de esnafların teklifini kıramazdık ve İnşallah yaraları hep beraber saracağız. Ne kadar bu tip durumlarda felaketlerde nasıl bir araya gelip de güç Birliği yapıyorduk bunu biliyorduk ama dünyaya bunu bir kez daha göstermiş olduk. Malum 11 tane ilimiz etkilendi 13.5 milyon insanın yakın vatandaşımıza etkilendi ve inşallah yaraları beraber saracağız birlik beraberlik olduğu sürece bunu kimse engelleyemez. Yeni komutlarımızın temelleri atılıyor biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız liderliğinde 11 vilayette. Bizler de 9 gün deprem bölgesindeydik birebir gördük Kahraman madencilerimiz orada Can siperane çalıştıklarını gördük, tüm belediye çalışanlarımız, tüm ilçe belediyemiz, özel idaremiz, İl Sağlık müdürümüzden, doktorlarımızdan, hemşerimizden tutunda spor müdürüne kadar aklınıza gelebilecek Milli Eğitim müdürlüüüne bağlı hocalarımıza kadar, afadınız, kızılayımız tüm Zonguldak olarak oradaydık. İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle bayrama ulaşmayı bizlere nasip eder, bir daha da böyle acılarla kederlerle bizleri sınamaz diye dua ediyoruz.
Şoför esnafımızla sürekli beraberiz, tabii onların da sıkıntıları var hem iftar açalım hem de onların dertlerini dinleyelim çözüm üretelim diye beraberiz. Tekrar emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyoruz. inşallah seneye yine Rabbimiz birlikte iftar açmayı nasip etsin" Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Editör: Murat Barutçu