Zonguldak’ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Mart ayında gerçekleşecek olan belediye seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Bozkurt, yeniden aday olacağını söyledi. Başkan Bozkurt öte yandan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin tüm ilçeleri alacakları yönündeki açıklamaları hakkında da konuştu. 

“BİZDE PROJE BİTMEZ”

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Allah nasip ederse önce sağlık diyelim. Halihazır belediye başkanları her zaman potansiyel belediye başkanı adayıdır. Seçim döneminde vaat ettiğimiz hemen hemen her şeyin yüzde doksanını gerçekleştirdik. Kısa süre önce bir sel felaketi yaşadık. Bu olayın yaralarını sarmak önceliğimiz. Bizde proje bitmez. Bunların düşünülmesi, tasarlanması da bitmez. Nihayetinde belediyecilik uzun bir serüven ve bizim güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi tekrar aday gösterilirsek seçim beyannamemizde göreceğiz, sürpriz olarak dursun.” dedi.

“GELSİNLER DE ALSINLAR”

Bozkurt, AK Parti’nin tüm ilçelerde AK Parti bayrağını dalgalandıracakları yönündeki hedefleri ile ilgili de bilgi verdi. Başkan Bozkurt, asıl hedefe ulaştıklarını belirterek, “Gelsinler de alsınlar.” dedi.

Belediye Başkanı Bozkurt’un konuyla ilgili açıklaması şöyle:

 “Biz iddiayı ortaya koymuşuz. 15 yıl sonra AKP'nin elinden belediyeyi almışız. Daha bundan büyük iddia mı olur? Ben de diyorum ki gelsinler alsınlar. Şu an tamamen yapacağımız işlere kendimiz focusladık. Önceliğimiz hizmetlerimizi sağlamak görev süreçlerimiz içerisinde. Selin yaralarını bir an önce sarıp halkımızı en iyi hizmete kavuşturmak. Gerisi sonra önce sağlık, sağlığımız diyeceğiz. Sonra genel merkezimizi takdir edeceğiz. Ondan sonra da halkın takdirine bırakacağız.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Sen misin yaya geçidine park eden!.. Sen misin yaya geçidine park eden!..

Köprüyü çaldılar (!) Köprüyü çaldılar (!)

Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede

Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı! Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı!

Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç! Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç!

Özcan Ulupınar: Enkaz devraldık! Özcan Ulupınar: Enkaz devraldık!

Erdemir'de patlama! Erdemir'de patlama!

Editör: Murat Barutçu