Zonguldak’ta büyük yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı Zonguldak’ta büyük yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Zonguldak Haber-  Geçtiğimiz günlerde dansı ile gündem olan ve bugünde Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili adaylığından istifa eden Cem Saygı, sosyal medyada neden istifa ettiğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İstifa etmesi için kendisine para teklif edildiğini iddia eden Saygı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye ağır eleştirilerde bulundu.

Dört kişinin bugün evine geldiğini ve istifa etmesi halinde 5 bin lira para vereceklerini söylediklerini belirten Saygı, Muharrem İnce'nin ise kendisini dinlemeden telefonu yüzüne kapattığını söyledi.

Evine gelenlerin yanı sıra Muharrem İnce'nin de kendisini istifaya zorladığını dile getiren Saygı, şu ifadelere yer verdi:

"Tehditler altında kaldığım için istifa etmek zorunda kaldım. 4 kişi geldiler. 'İstifa edeceksin' dediler. Kimseden bir kuruş para almadım, istifa ettim. Genel Başkan Muharrem İnce 'Gençlerin önünü açacağız' dedi. Böyle mi gençlerin önünü açıyor? Gençlerin önü böyle açılmaz ki! Nerede görüldü birinin böyle istifa ettirildiği? Gelipte sıkıştırmanın bir anlamı yok."

Muharrem İnce'yle yaptığı görüşmeyi anlatan Saygı, "kendisi dedi istifa edeceksin diye. Genel başkanımız aradı. Dedi ki istifa edeceksin. Ben de kendisine böyle mi yapıyorsunuz dedim. Telefonu otomatikman kapattı yüzüme. Ben inanamadım. Tek tabanca bir adam, sadece evim var, arabam var diyen bir adam Türk gencine böyle yapıyorsa hiç düşünemiyorum."

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

cem saygı

Dansı ile gündem olmuştu!  O aday konuştu! Dansı ile gündem olmuştu! O aday konuştu!

Editör: Murat Barutçu