Zonguldak milletvekili adayından dans şov! Zonguldak milletvekili adayından dans şov!
Zonguldak yine ülke gündemine oturdu Zonguldak yine ülke gündemine oturdu
Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili 5. Sıra Adayı Cem Saygı’nın olduğu iddia edilen görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü. Seçime sayılı gün kala Memleket Partisi’nden aday gösterilen Milletvekili Adayı Cem Saygı’ya ait oluğu iddia edilen dans videolarına binlerce yorum geldi. Saatlerdir sessizliğini koruyan Cem Saygı, Şafak Gazetesi’ne konuştu. Saygı, videoların kendisine ait olmadığını söyledi. Saygı öte yandan, milletvekili seçilmesi halinde ise Zonguldak ile ilgili çok sayıda projesi olduğunu ifade etti.

“BEN KÖYDE BÜYÜDÜM, ÖYLE OYNAMA ŞANSIM YOK”

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

Olay görüntülerle ilgili konuşan Saygı, “Bu olayla benim hiçbir alakam yok. Seçim yaklaştıkça her şey kızışmaya başlıyor. Ben Zonguldak adayıyım. Ben köyde büyüdüm. Öyle oynama şansım yok. Benim tiktok hesabım var ama öyle videolarım yok. Seçim yaklaştıkça A, B, C partisi yavaş yavaş oy bölmeye, vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Ben yalan söylemem, Zonguldak çocuğuyum. Elhamdülillah Müslümanım. O görüntülerdeki kişi benim ama montajla yapılmış. Hayatımda ben ilk kez böyle şeyler gördüm. Aday adayı iken böyle videolar paylaşılmadı ama aday olunca paylaşıldı. Çok tuhaf oldum.” İfadelerine yer verdi

TELEFONU ÇALINDI!

Numarasının hacklendiği iddialarına da açıklık getiren Milletvekili Adayı Saygı, “Telefonumu çaldılar. Bugün iptal edemedim numaramı, yarına kaldı. Her şey üst üste geldi. Kafede oturuyordum. Lavaboya gittim geldim, telefonum yoktu masada.” dedi.

“BEN KOLTUKTA OTURMAYA GELMİYORUM”

Zonguldak’ta yapılması gereken çok iş olduğunu dile getiren Saygı, “Zonguldak’ta çok yapılacak iş var. Burası kültürel bir şehir. Turizmi var, madeni var. Ereğli ilçesinin Osmanlı çileği, Devrek’in bastonu… Kısaca her şeyi ile ünlü. Ben koltukta oturmaya gelmiyorum. Ben Zonguldak’ımıza hizmet için geliyorum. Kaç milletvekili geldi geçti, hiçbiri yapmadı. Eğer göreve gelişen Zonguldak’ı komple yapacağım. Ben alırsam Ereğli bambaşka olacak.” dedi.

Özel Haber: Fadime YILMAZ ELMA

cem saygı

Editör: Murat Barutçu