Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı

Saadet Partisi İl binasına gelen Cem dereli burada Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Merkez İlçe Başkanı  İsmail Üstünyer ve partililerle birlikte hem tanıştı, hem projelerini anlattı.

 Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer; “Sayın Cem Dereli beyefendinin bugün aday adaylık başvurusunu almış olacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz.Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun. Milli görüş mahalli idarelerde, belediye seçimlerinde geçmişte çok büyük destanlar yazdı.  Yine çok  büyük destanlar yazacağız.” diye konuştu.

Saadet Partisi’nden Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Cem Dereli de yaptığı konuşmada;  “Hayırlısı ile yereml seçim sürecinde aday adaylığı başvurusunu gönlümüzün partisi, yuvamız Saadet Partimizden yapıyoruz. İnşallah bu sbürecin hepimize hayırlı olmasını, Zonguldak’ımız için özellikle hayırlara vesile olur. Güzel sonuçlar doğurmasını çok istiyoruz. Hayırlısı olur inşallah diyorum” dedi.   (Ersen Berk Çelik)

Editör: Muhammet