Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın talimatlarıyla belediyenin hizmet binasında kurulan Beyaz Masa, vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla faaliyete geçti. Başkan Ünal, "Çek, yaz, gönder. Birlikte çözelim." sloganıyla kurulan Beyaz Masa'nın, vatandaşların belediye hizmetlerine daha etkin bir şekilde erişimini sağlamak için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Başvuruların Beyaz Masa üzerinden alınarak çözüm birimlerine yönlendirileceğini ve başvuruların anında çözüme kavuşturulacağını belirten Başkan Ünal, konuyla ilgili şunları söyledi: "Beyaz Masa sayesinde vatandaşlarımız belediye ve kamu hizmetlerini daha hızlı bir şekilde almış olacaklar. Belediyemize gelen vatandaşlarımızın uğrayacakları ilk adres olan Beyaz Masa, tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Özel Kalem Müdürlüğüne bağlı olarak hareket edecek olan Beyaz Masaya gelen tüm istek, şikayet ve talepler, benim de takibimle birim amirleri ve personellerimiz tarafından ivedilikle çözüme kavuşturulacak."

Başkan Ünal, Filyos halkının belediye ve kamu hizmetlerine daha hızlı ulaşabilmesini hedeflediklerini vurgulayarak, "Vatandaşlarımız Beyaz Masa’ya bizzat başvurmanın yanı sıra istek ve şikâyetlerini 0531 992 63 69 numaralı WhatsApp ihbar hattından da iletebilecekler. Amacımız, Filyos halkının memnuniyetini esas alarak, gelen talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak." dedi. Haber Merkezi

Çaycuma'da deprem! Çaycuma'da deprem!

Salep soğanı toplayan şahsa işlem yapıldı! Salep soğanı toplayan şahsa işlem yapıldı!

Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli

Editör: Fadime Yılmaz Elma