Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Musa Eren, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte, eğitime verdiği desteklerden dolayı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, eğitimde yapılan iyileştirmelerin öğrenciler ve öğretmenler üzerindeki olumlu etkileri dile getirildi.

“EĞİTİME DESTEK, GELECEĞE YATIRIMDIR”
Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Okul Müdürü Musa Eren, belediyenin katkılarının öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almasını sağladığını belirterek, “Bu tür destekler, öğrencilerimizin geleceği açısından çok değerli. Başkanımıza teşekkür etmek istedik” dedi.

Başkan Satılmış Gebeş ise eğitime verdikleri desteğin süreceğini vurgulayarak, “Biz de bir zamanlar bu sıralardan geçtik. Eğitime yapılan yatırım, ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Sizlerin daha iyi eğitim almanız için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÇAYDEĞİRMENİ’NİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ”
Gelecekte Çaydeğirmeni Lisesi mezunlarının ülkenin çeşitli yerlerinde önemli görevlerde bulunacağına inandığını belirten Gebeş, öğrencilere hitaben, “Sizler bizim evlatlarımızsınız, ülkemizin geleceğisiniz. Okulunuzu arkadaşlarınıza tavsiye edin, bu imkânlardan herkes faydalansın” diye konuştu.

Ziyaret, okul yönetimi ve öğrencilerin Başkan Gebeş’e teşekkür ederek, başarı dileklerini iletmesiyle sona erdi. 

Zonguldak’ta itfal iddialarına Çağlayan'dan tepki: “Vicdanları yaralar, gereği yapılmalı”
Zonguldak’ta itfal iddialarına Çağlayan'dan tepki: “Vicdanları yaralar, gereği yapılmalı”
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi