Çaycum'da mera açılışı yapıldı Çaycum'da mera açılışı yapıldı

Uzun süredir yönetim krizi yaşayan ve hatta kapanma tehlikesi yaşayan Çaycumaspor, Şenan Kerçin'in başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturdu.

Yeni yönetim, kulübün kurumsallaşmasını sağlamayı ve sportif alanda başarıyı yakalamayı hedefliyor. Bu kapsamda, kulüpte altyapıya ve altyapı tesislerine büyük önem verilecek.

Ayrıca, Çaycumaspor'u kentin ortak değeri haline getirmek için çalışmalar yapılacak.

Kerçin, "Çok ciddi bir planlama süreci içindeyiz. Günlük başarı peşinde koşan değil kalıcı eserler ortaya koyan bir yönetim olacağız. Sporun her alanında şubemiz olacak. Kentte altyapı hazır, bu altyapıdan yararlanarak büyük sporcular yetiştireceğiz. Çaycumaspor önümüzdeki yıllarda dışarıya sporcu transfer eden bir kulüp haline gelecek." dedi.

Kerçin, kulübün kentin ortak değeri olduğunu vurgulayarak, "Her zaman 'ben' değil 'biz' olarak hareket edeceğiz. Kulübün kurumsallaşmasını mutlaka sağlayarak, herkesin takımı haline getirirken sağlam gelir kaynaklarına da kavuşturmak için çalışacağız. Toplumun her kesimin maddi manevi desteği bizim için çok önemli. Önümüzdeki günlerde bir dizi ziyaret yaparak başta belediyemiz olmak üzere herkesin fikrini ve desteğini alacağız. İddialıyız. Çaycumaspor tıpkı her geçen daha da güzelleşen Çaycuma gibi ülkeye örnek bir kulüp haline gelecek. Yeni bir arılım döneminin eşiğindeyiz. Büyük değişim başlıyor. Herkes buna hazırlıklı olsun." ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu