Zonguldak Haber – Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren Aynur Abla Manda yoğurdu firması Zonguldak İl Merkezinde düzenlenen Türk Mutfağı etkinliklerine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri Zonguldak'ta kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Aynur Abla manda yoğurdu da etkinliklere katılarak stant kurdu ve davetlileri standında ağırladı.

Programa Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, AK Parti Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Veli Köktürk ve davetliler katıldı.

Aynur Abla’nın standında manda yoğurdu da gelenlere dağıtılırken, yoğurdu Vali Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz bıçak ile kesti. (Şaban YILMAZ)

ZONG-AYNUR-ABLA-(2)

ZONG-AYNUR-ABLA-(1)

Önüne çıkan otomobili metrelerce sürükledi! Önüne çıkan otomobili metrelerce sürükledi!

“Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım” “Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım”

Adil Düzlü projelerini tanıttı Adil Düzlü projelerini tanıttı

Zonguldak'ın Togg'u geliyor: Ekipler yola çıktı! Zonguldak'ın Togg'u geliyor: Ekipler yola çıktı!

Akıl almaz tuzak:  Buluşma vaadiyle eve çağırıp gasp ettiler Akıl almaz tuzak: Buluşma vaadiyle eve çağırıp gasp ettiler

Editör: Virda Şahin