Cumhuriyetin 100. yılında ilçe tarımına önemli katkılarda bulunan kişilere teşekkür belgesi verildi. Toplantıya, Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak İl Tarım Orman Müdürü Nihat Ağan, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, ve Çaycuma İlçe Tarım Müdürü Emrah Gül ile birlikte kooperatifler, odalar, STK'lar, yetiştiriciler, üreticiler ve çiftçiler de katıldı.

Çaycuma İlçesi'nde kaybolmaya yüz tutmuş olan Meşhur Manda Yoğurdu ne Yöresel Ürünlerle İlgili Çalışmalar Yürüten Tescilli Meşhur Aynur Abla Çaycuma Manda Yoğurdu Ve Aynur Abla Yöresel-Doğal-Organik-Ev Ürünleri Firması Sahibi ve Cumalı Kadınlar Kooperatifi Başkanı Aynur Çakar, Türkiye genelinde düzenlenen toplantılar, çalıştaylar, geziler ve fuarlara katılarak bu geleneksel ürünlerin yaşatılması, üretilmesi ve tanıtılması için önemli adımlar attı. Aynur Çakar, bu kapsamda Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan'dan teşekkür belgesi aldı.

Toplantıda, katılımcılara konuklar tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu özel gün, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak ve ilçe tarımına katkı sağlayanların çabalarını ödüllendirmek adına anlamlı bir etkinlik oldu. (Haber Merkezi)

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

çaycuma tesekkür-2çaycuma tesekkür

Editör: Muhammet