Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Olay yerine gelen yaralı yakını ise yaşadığı şokla kalp krizi geçirdi.

Kaza, Çaycuma ilçesinde Bartın istikametine seyreden 52 ABS 252 plakalı motosiklet ile 67 AF 418 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. E.U. idaresindeki otomobilin çarptığı motosiklette bulunan sürücü O.A. ile arkasında yolcu olarak bulunan M.A. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bu sırada kazazedelerden birinin olay yerine gelen yakını, yaşadığı stresin etkisiyle kalp krizi geçirdi.

Sağlık ekipleri bu kez kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale etti. Yaralılar ve kalp krizi geçiren kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çaycuma’da milyonluk vurgun: Aranan kasap Düzce’de mi?
Çaycuma’da milyonluk vurgun: Aranan kasap Düzce’de mi?
İçeriği Görüntüle

141F28C4 D261 4123 88D9 Bc4E729962A9

Seher Aksakal hayatını kaybetti
Seher Aksakal hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Çaycuma’daki patlama sonrası yeni görüntüler! Harabeye döndü
Çaycuma’daki patlama sonrası yeni görüntüler! Harabeye döndü
İçeriği Görüntüle

2Aac841E 63B1 4193 A4E7 E552D17E0Fd5

Kaynak: Haber Merkezi