Kavşak dönüşü ağaca çarptı! Kavşak dönüşü ağaca çarptı!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Hacılar Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve ormana uçtu. Kazada, aracın sürücüsü hafif şekilde yaralanarak ölümden kıl payı kurtuldu.

Olay, Saltukova-Çaycuma karayolunun Hacılar Köyü mevkiinde gerçekleşti. Henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 16 GN 311 plakalı Honda Civic marka otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yoldan çıktı, ardından ormana uçtu ve takla atarak durabildi. Kaza sonrasında olay yerine sağlık ekipleri, Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri ve jandarma sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, aracın akü kutup başlarını devreden çıkararak olası bir yangına karşı güvenlik önlemi aldı. Yaralı sürücüye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Detaylı inceleme sonucunda kaza nedeni ve şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetme sebepleri belirlenecek.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Fadime Yılmaz Elma