Zonguldak Haber – Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde muhtarlık yapan Gökhan Tetik, hastaların imdadına yetişiyor.

Saltukova beldesinde engelli ve hasta vatandaşların yardımına koşan muhtar Gökhan Tetik, engelli olan Sevgi Armutçu’ya tekerlekli sandalye, yatalak hasta olan Muzaffer Arat’a ise hasta yatağı temin etti.

Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında Çaycuma'da kesikbaş cinayetinde tutuksuz sanıklar hakim karşısında

Saltukova Merkez Muhtarı Gökhan Tetik, bir gün herkesin ihtiyacı olabileceğini belirterek şunları söyledi, “ Engelli ve hasta vatandaşlarımıza mahalle veya köy gözetmeksizin Saltukova Merkez mahalle muhtarlığı olarak yardım etmeye ve destek olmaya devam ediyoruz. Karboğaz mahallemizde yaşayan Sevgi Armutçu ablamıza tekerlekli sandalyesini, Hacılar köyündeki Muzaffer Arat abimize hasta yatağımızı teslim ettik. Gurbetçiler, yardım yapabilmemiz açısından çok destek oluyor. Hatta Almanya’dan sandalye getirenler oluyor. Düşünüp yardım eden, bağışta bulunan herkese çok teşekkür ederim. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar nasip etsin.” dedi. İHA

AW907556_04

AW907556_05

AW907556_02

AW907556_03

AW907556_01

Zonguldak 800 kişiyi misafir ediyor Zonguldak 800 kişiyi misafir ediyor

Zonguldak yöresel lezzeti; Pum pum çorbası Zonguldak yöresel lezzeti; Pum pum çorbası

Mustafa Yorulmaz, "Taleplerimiz için bakanımızla görüşeceğiz" Mustafa Yorulmaz, "Taleplerimiz için bakanımızla görüşeceğiz"

Kapuz Plajı bakıma alındı Kapuz Plajı bakıma alındı

Editör: Virda Şahin