Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, Kırmızlar Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Tek adayla gidilen ve divan başkanlığını Murat Kotra'nın yaptığı kongrede mevcut Başkan Mustafa Kaplan tekrar MHP Çaycuma İlçe Başkanı seçildi.

“BİZLERİN BU KUTLU DAVADA AMACI SADECE TÜRKİYE’DİR”

Kongrede konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Siyasi partilerden, ilçe, belde ve akabinde il kongreleri daha sonra genel merkez kongreleri ile siyasi partiler ülkenin geleceği için devamlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Bizler Cumhur İttifakı olarak, Türkiye Yüzyılı çerçevesinde birlik ve ittifak sağladık. Bu ittifak gönülden gelen bir ittifak. Bu ittifak, hesapların, pazarlıkların yapıldığı bir ittifak değil. Bu ittifak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için, Türkiye ile ilgili hain planları olanlara ders vermek için yapılan bir ittifak. Bu ittifakın dağılması için uğraşanlar, sadece içeride değil dışarıda da aynı şekilde çalışıyorlar. Ama bizlerin bu kutlu davada amacı sadece Türkiye’dir.  Özellikle Devlet bey, adı gibi devlete yakışır, devlet için ne yapılması gerekiyorsa cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber her zaman birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir zaman şüpheye düşmeden, hiçbir zaman ayrışmadan yollarına devam ediyorlar Bizlerin görevi, bu yolda izlerini takip etmek. Sizlerin görevi bu izde yola devam etmek. Biz Cumhur ittifakının görevi liderlerimizin yolunda devam etmek.” dedi.

“DİVAN BAŞKANLIĞINI YAPMAKTAN ONUR DUYUYORUM”

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra da, “Çaycuma’da seçim çalışması yaparken 1 kişinin ‘Seçimden seçime bize geliyorsunuz’ dediğini duymadım. O yüzden size ve yönetiminize çok teşekkür ediyorum başkanım. Çaycuma’daki birlik ve beraberlik salona girdiğimiz andan itibaren zaten anında kendini belli ediyor. Geçmiş dönemde Çaycuma’da başkanlık yapmış dava arkadaşlarımız, abilerimiz, kardeşlerimiz buradalar Geçmişten bugüne kadar hizmet etmiş dava arkadaşlarımız burada. Ben de bu kongrenin divan başkanlığını yapmaktan onur duyuyorum. Büyük bir şereftir benim için. Çaycuma’da seçimlerde MHP’nin oyu artmıştır. Bunun da tek sebebi, göreve geldikleri ilk andan itibaren düzenli ve disiplinli bir çalışmanın sonucudur. Bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“KALIN BİR OLACAĞIZ, TEK SES OLACAĞIZ DEDİK”

Tek liste ile gidilen kurulda mevcut İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz andan itibaren, ülkücü hareketin doğru temsil edilmesi, MHP’nin faaliyetlerinin doğru yapılması, teşkilatçılık anlayışının yerine getirilmesi, önce devletin ve milletin sonra teşkilatın yaşatılmasıyla alakalı bir birliktelik kurduk. Üslubumuz hep şu oldu, kalın bir olacağız, tek ses olacağız dedik. Türk milleti ve ülkücü camia birdir. Hiçbirimiz farklı değiliz. Bu birlikteliğin içerisinde çok güzel mücadeleler verdik, çok güzel arkadaşlıklar edindik. Yaşadığımız ilçeye faydamız oldu. İnsanlarımızla dostluk kurduk. Teşkilatımızla kol kola girdik. Bundan sonraki süreçte de önce Çaycuma’mızda, sonra ilimizde ve sonra da Türkiye’mizde çok güzel birliktelik sergileyeceğiz.”

Kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı, MYK Üyesi Murat Kotra,  Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe ve belde başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ülkü ocakları başkanları, muhtarlar, ve üyeler katıldı.

İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

1.Aytaç Barış AŞAN

2-Emin MADEN

3- Engin SUNAT

Çaycuma'da yoğun katılım Çaycuma'da yoğun katılım

4- Eyüp GÜMÜŞKAYA

5-Fatih USLUER

6-Fatih YILDIRIM

7- Halil YÜKSEL

8-Hanifi GÖKBEN

9. İbrahim DOĞAN

10-İsa DOMBAYCI

11-Levent ÇAKMAK

12-Mehmet Nasir YILDIZ

13- Mustafa BAYSAL

14- Özkan MİYANYEDİ

15-Ramazan ERMİŞ 16- Selçuk ÖZKAN

17-Semih AYDIN

18-Şafak TOPCU

Haber: Fadime YILMAZ ELMAWhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.39-(2)WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.39-(1)WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.40-(2)WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.39WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.40-(1)

WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.38-(1)WhatsApp-Image-2023-08-27-at-13.28.38

1 yaşındaki bebek pencereden düştü 1 yaşındaki bebek pencereden düştü

Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın! Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın!

Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü! Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü!

Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu! Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu!

Editör: Murat Barutçu