Trafik kazası sonrası öfke öyle büyüdü ki sürücüler otomobile saldırdı! Trafik kazası sonrası öfke öyle büyüdü ki sürücüler otomobile saldırdı!

Denizli-Afyonkarahisar karayolunda selin yarattığı çamurun altında kalan araçta mahsur kalan yaşlı çifti kurtarmak için yarışıldı.

Can pazarının yaşadığı olayda yaşlı kadın sağ olarak kurtarılırken eşinin cansız perdesine ulaşıldı. Şiddetli yağmur, Denizli-Afyonkarahisar karayolunun Sarıkavak mevkiinde sel baskınına neden oldu. Selin çamurun içinden, geçmekte olan 20 AV 423 ve 20 H 9427 iki aracı yuttu. 20 AV 423 plakalı araçta bulunan sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, 20 H 9427 plakalı araçta ise yaşlı çift mahsur kaldı. Ekipler, yaşlı çifti kurtarmak için kazma, kürek ve iş makineleriyle zamana karşı yarıştı. tamamen çamura gömülen aracın içindeki yaşlı kadın sağ olarak kurtarılırken, eşi ise tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, ambulansla canlılar sevk edildi.

5. kattan düşen genç kızın şüpheli ölümü! 5. kattan düşen genç kızın şüpheli ölümü!

“YARIM DAKİKA VEYA 1 DAKİKA ÖNCE ÇIKMAYA ÇALIŞSAYDILAR KURTULABİLİRLERDİ”

Toprak alıntıda kalan araçtan arkadaşıyla birlikte oğlu ve kurtulan Mehmet Seçkin o anlarını anlattı. Seçkin, “Seyir halindeydik ve yoğun bir şekilde yağmur yağdı. Geldiğimizde sağımızda beyaz bir araç vardı. O geçemedi ve bizde geçemedik. Ben sağ kapıdan çıkamadım. Önce Abdullah abim çıktı, ondan sonrada ben çıktım. Toprak bir anda bastı, diğerleri çıkmadı. Yarım dakika veya 1 dakika önce çıkmaya çalışsalar kurtulabilirlerdi. Tahmin edeceğiniz üzere ciddiyetini geç anladılar, bizde durdurur durdurmaz araçtan çıkıp karşı şeride geçtik. Uzaktan diğer aracın battığını gördüğü ama maalesef müdahale edemediği, içinde insan olup olmadığını da bilemedik. Karı kocalarmış herhalde erkek vefat etmiş, hanımı yaralı olarak kurtulmuş” dedi.

Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor! Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor!

Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu

SAATLERCE YOLUN AÇILMASINI BEKLEDİLER

Selin'in meydana getirdiği çamur nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda, uzun araç kuyrukları oluştu. Bekleyen trafikte saatlerce bekleyen Umut Can adlı vatandaş ise, “Saat oluşan 6 sularından beri bekliyoruz, uzun saattir buradayız. Yoğun yağmurdan dolayı heyelan olmuş. Bundan dolayı trafik var ve bir sürü insan burada saatlerdir bekliyor, yol açılıyor gibi durmuyor” diye konuştu. (İHA)

Kastamonu'da istinat duvarı araçların üzerine çöktü Kastamonu'da istinat duvarı araçların üzerine çöktü

toprak altında can pazarı (6)

toprak altında can pazarı (5)

toprak altında can pazarı (4)

toprak altında can pazarı (3)

toprak altında can pazarı (2)

toprak altında can pazarı (1)

Editör: Muhammet