Önce ki dönem AK Parti Ereğli İlçe Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantılarına ziyaret gerçekleştirdi.

Öncelikle AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları yönetim kurulu toplantına katılan Çakır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdiği ziyarette; "Kadın kollarımız teşkilatımızın çalışmasında mihenk taşlarıdır. Sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, sizlerinde destekleri ile 2023 hedefine, Türkiye Yüzyılı'na hizmet için tüm gayretimizle çalışacağız, çıktığımız bu kutlu yolda mevlam bizleri mahçup etmesin, gayret bizden, takdir Allah'tan." dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede Sayılı ve yönetimi Çakır'a başarılar diledi.

Çakır, AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları toplantısına da katılarak gençlerle biraraya geldi. AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği toplantıda, gençlerle çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunarak; gençlerin dinamiği ve enerjisi ile Türkiye Yüzyılının yeni başlangıçlara ve geleceğin teminatı gençlere daha güçlü yarınlar için çalışacağını belirtti.

Çakır, Kadın ve Gençlik Kollarına göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, 25 Mart Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında desteklerini istedi.

Ziyaretler hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu