Türkiye Taşkömürleri Kurumundan emekli Erol Çakır ve Temel Çakır’ın sevgili babaları Hacı İbrahim Çakır  (91) son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan ve son günlerde yoğun bakımda olan Hacı İbrahim Çakır, hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Hacı İbrahim Çakır, Uzun Mehmet Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlıktaki aile mezarlığında toprağa verildi.

Uzun Mehmet Camiinde kılınan ikindi namazına, MHP Milletvekili aday adayı Varol Demirköse, Türk Ocağı Zonguldak Şube Başkanı Cemil Bahadır, Türk Ocağı eski şube başkanı Erol Şeref,  Valilik eski mahalli idareler müdürü Şakir Alıyazıcıoğlu, Zonguldak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik, CHP eski merkez ilçe başkanı Yusuf Mar, Birleşik Kamu İş Zonguldak  Başkanı Metin Kahveci, Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar, Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, TTK mesai arkadaşları ile dost ve yakınları  katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Hacı İbrahim Çakır’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  (Şaban YILMAZ)

Editör: Seçkin