Ak Parti'de yerel seçim sonrası değişim rüzgarı:  Kulislerde yeni iddialar! Ak Parti'de yerel seçim sonrası değişim rüzgarı: Kulislerde yeni iddialar!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi yönetim kurulu ve partililer ile birlikte Zonguldak Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

İpekçi burada yaptığı açıklamada, “Ayrıştırmayacağız, birleştireceğiz” dedi. İpekçi açıklamasında şunları söyledi;

“07.09.2023 tarihi itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi için mazbatamızı almış bulunmaktayız.

Amacımız milletimiz genelinde asırlardır, partimiz özelinde yaklaşık 54 yıldır sürdürmekte olduğumuz bu kutlu davamızı daha da ileriye götürmektedir.

Bu çabalarımızı gerçekleştirirken asla ve asla "her yol mubahtır" anlayışı ile hareket etmeyeceğiz. İnsan haklarına saygılı, hukukun üstün olduğu, herkesi eşit olarak gören bir anlayışı benimseyeceğiz. Ayrıştırmayacağız, birleştireceğiz.

Zonguldak'taki her vatandaşımız ile tek tek konuşup kendimizi, derdimizi, ülke sevgimizi ve birlikte neler yapabileceğimizi anlatacağız. Zor bir dönemde göreve geldiğimizin bilincindeyiz. Lakin bizim sevgimiz vatan sevgisidir, vatan sevgisinde de yılmak ve yıkılmak olmaz.

Vatandaşlarımız şunu bilmelidir ki Zonguldak için elimizden geleni, terimizin son damlasına kadar yapacağımızı taahhüt ederiz. Almış olduğumuz bu kutlu görevin Zonguldak halkına ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-07-at-21.17.24

WhatsApp-Image-2023-09-07-at-21.17.39

Editör: Murat Barutçu