Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çınartepe Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan çocuk parkının açılışında vatandaşlarla bir araya geldi.

Çocuk  parkı  açılışına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Ak Parti  İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK  Parti  Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Mahalle Muhtarı Okan Girgin ve belediye   meclis  üyeleri  ile  vatandaşlar  katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr.  Ömer  Selim  Alan  açılışta yaptığı konuşmada,  “Şehrimize yepyeni bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çınartepe Parkımızın şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Açılış törenimize katılım sağlayan, Zonguldak Milletvekilimiz Muammer Avcı, İl Başkanımız Mustafa Çağlayan, İlçe Başkanımız Hüseyin Yıldız, Mahalle Muhtarımız Okan Girgin olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.  Hemşehrilerimizden aldığımız güç ile Zonguldak için Durmak Yok Hizmete Devam”  dedi.

ÇINARTEPE PARKI ZONGULDAK'IMIZA HAYIRLI OLSUN

AK  Parti   Zonguldak  Milletvekili  Muammer Avcı da konuşmasında, “Zonguldak Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Çınartepe Parkı'nın açılışını Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, İl Başkanımız Mustafa Çağlayan, İlçe Başkanımız Hüseyin Yıldız, Muhtarımız Okan Girgin ve hemşehrilerimizin katılımı ile birlikte gerçekleştirdik. Çınartepe Parkı'mız Zonguldak 'ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan  konuşmaların ardından   dua edilerek   açılış kurdelesi kesildi ve  park gezildi. (Haber Merkezi)

Hırsızlık zanlıları yakalandı! Hırsızlık zanlıları yakalandı!

çocuk parkı-2

Editör: Muhammet