Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat,  Anneler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Pulat mesajında, “Annelik; Dünyanın en kutsal, en temiz, en masum duygusu üzerinden kendini var eder” diyerek şunları söyledi:

“O nedenle sadece yılın bir gününde annelerimizi hatırlıyor olmak hoş bir duygu ve davranış olmasa da toplumsal yaşamın karmaşası ve sorunları arasında toplumca onların varlığı üzerine odaklanmak önemlidir. Çünkü annelik , bir bakıma topluma karşı fedakarlığın adıdır.

Şunu iyi biliyoruz ki Dünyada ve Ülkemizde yaşanmakta olan Covid 19 salgını, ekonomik ve sosyal krizlerin acıları önce annelerimizi vuruyor. Toplumca geleceğimize yönelik her kaygı ,önce onların yüreğindeki kor ateşe dönüşüyor. Dileğimiz annelerimizin yüreğindeki sonsuz sevgi ateşinin yaydığı ısının ve ışığın hiçbir engelle karşılaşmamasıdır.

Bizlere yaşamlarımızı veren annelerimizi, elbette sadece yılın bir günü hatırlamak, onlarla aramızdaki sevgi bağlarını bir güne sığdırmak anlamlı değildir. Ama, Anneler Günü’nü yaşanması gerekli özel bir duygu anı , annelerimizle aramızdaki sevgi bağına ,yeni sevgi halkaları eklemek için bir fırsat olarak değerlendirmekten geri kalmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerimle , virüs salgınından kurtulduğumuz ve günlerini onların ellerini öperek kutlayacağımız sevgi ve barış dolu anaların yüreğinin sızlamadığı bir dünyada yaşamak özlemiyle bütün annelerin “Anneler Gününü” kutluyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi