Kırklareli'nde sigaranın zararlarının anlatıldığı bir panel düzenlendi. Panelde konuşan uzmanlar sigarının akciğer kanseri üzerindeki etkisinden söz etti. Uzmanların bu açıklamaları katılımcıları pek etkilemedi verilen molada çoğunluğu sigara içmeye çıktı.

Panelde Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Program Direktörü Prof. Dr. Toker Ergüder  tütün ve tütün ürünlerinde fiyatların arttırılmasının caydırıcılık açısından önemli olduğunu bildirdi. Türkiye'de sigara fiyatlarının diğer ülkelere göre kıyaslandığında düşük seviyelerde kaldığını belirten Ergüder, şu an en çok sigara içilen ülkelerin arasında Türkiye'nin de olduğunu kaydetti.

Söz konusu panelde verilen molada sigara içmeye çıkanların sayısı ise dikkati çekti. (Haber merkezi)

Kendisine tokat atan adamdan ilginç istek!  Tüm kameraların önünde… Kendisine tokat atan adamdan ilginç istek! Tüm kameraların önünde…

‘ŞAP’ yüzünden tekrar kapatıldı! ‘ŞAP’ yüzünden tekrar kapatıldı!

Zonguldak’ta tarihi dolandırıcılık! Miktar dudak uçuklattı Zonguldak’ta tarihi dolandırıcılık! Miktar dudak uçuklattı

CHP Ön seçim kararı aldı! Harun Akın karşı çıktı CHP Ön seçim kararı aldı! Harun Akın karşı çıktı

Tahsin Erdem: "Ön seçim kararı parti içi alınmış bir zaferdir" Tahsin Erdem: "Ön seçim kararı parti içi alınmış bir zaferdir"

Kayınova’dan ön seçim kararına sert tepki! “Antidemokratik bile değil” Kayınova’dan ön seçim kararına sert tepki! “Antidemokratik bile değil”

Fırat Birkan’dan 7 aday vurgusu! “Demokrasinin korunmasında son derece önemli” Fırat Birkan’dan 7 aday vurgusu! “Demokrasinin korunmasında son derece önemli”

Editör: Murat Barutçu