TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de! TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de!

2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da, Egemen Yaylı’nın takımdan ayrılması üzerine eldivenleri devralan Siraç Tüfekçi, yarın Bucaspor 1928’le oynanacak erteleme maçı öncesi tam konsantre. Kaleci antrenörü Fatih Demir ve meslektaşı Ozan Özşen’le 90 dakikanın son hazırlığını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapan 22 yaşındaki genç file bekçisi, Play-Off hattında yer alan güçlü rakibine gol imkanı tanımayacak.

Zorlu karşılaşma öncesi kendisine güveni üst seviye olan Siraç Tüfekçi, 90 dakika mücadelesine yüzde 100 konsantrasyonla hazır olduğunu, güçlü rakip karşısında gol yemeyeceğini belirtti.

İç sahadaki maçta taraftarın da desteğiyle Bucaspor’dan puan ya da puanlar çıkaracaklarına inandığını kaydeden Kırmızı-Lacivertli eldiven, “İlk yarının son maçını oynayacağız. Kendi saha ve seyircimiz en büyük artımız olacak. Karaelmas Kemal Köksal avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Taraftarımızı yarın ki maçta yanımızda görmek en büyük arzumuz. Onları üzmeyeceğiz. İç sahadan puan ya da puanlar çıkarıp hem ilk yarıyı, hem de 2023 yılını puanla kapatmayı hedefliyoruz. Alacağımız her puan bu aşamada büyük bir öneme sahip. Takım halinde sonuca şartlandık. Devreye moralli girmek istiyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ