Zonguldak kent merkezi Gazipaşa Caddesinden Amele Birliği Hastanesi olarak bilinen Göğüs Hastalıkları hastanesine çıkan yol yıllardır çözümsüzlüğün kurbanı olarak trafik sıkışıklığına kurban verilmiş durumda.

Tebrikleri kabul etti, sorunları dinledi Tebrikleri kabul etti, sorunları dinledi

Hatta öyle ki hastaneye çıkmak zorunda kalan ambulanslar bile burada mahsur kalabiliyorlar. Bunun nedeni ise yol boyunca sağa sola park etmiş olan araçlar.

Kent planında Hayri Bey sokak olarak bilinen sokağa yol boyunca sorumsuz bir şekilde park eden araçlar olası bir yangın tehlikesine karşı itfaiyenin bile geçişini önleyecek bir konumdalar.

Anlaşılmaz nedenlerle bu yolu normal bir şekilde trafiğe açık tutmak ise Zonguldak’ta kimsenin aklına gelmiyor ya da bu işi yapabilecek bir makam daha bu kentte göreve başlamadı.

Yolun sağına soluna park etmiş bulunan araçların bu şekildeki düzensizliğine bu yolun tek yol olmasına bile aldırış etmeyen ve sürekli kent merkezine iniş yapan araçlarda ilave edilince görüntü tam bir kargaşa şekline dönüşüyor. (Haber: Sermet Aksu)

Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar
Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı! Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı!
Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?” Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?”
Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı. Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı.
Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe

Editör: Murat Barutçu