Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, mağazadan çok sayıda vatandaşın yararlandığını belirterek, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, buradan ücretsiz olarak kıyafetlerini temin edebiliyorlar. Mağazamızda, çocuk eşofman takımları, bayan bluzları, etekleri ve kışlık giysiler bulunuyor. Bunların birçoğu, belediyemize bağışlanan kıyafetlerden oluşuyor. Ancak, ihtiyacı karşılanamayan ürünleri de kendimiz imal ediyoruz. Bu kapsamda, iki bayan arkadaşımız atölyemizde çalışıyor ve kıyafetleri hazırlıyor. Mağazamıza gelen ihtiyaç sahipleri, buradan istedikleri kıyafeti ücretsiz olarak alabiliyorlar" dedi.

Başkan Tekin, ilçede yaşayan depremzede vatandaşların da kıyafet ihtiyaçlarının mağazadan karşılandığını belirterek, "Depremden zarar gören vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyaçları da mağazadan karşılanabiliyor. Okulların da açılmasıyla birlikte, genç kardeşlerimizin kaban ihtiyaçları da arttı. Bu kapsamda, polar türü malzemeleri de kendimiz imal etmeye başladık" diye konuştu.

Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti

Giyimbank mağazası, Bahşılı Belediyesi Kültür Merkezi'nde hizmet veriyor. (İHA)

bu-magazada-hersey-bedava

bu-magazada-hersey-bedava-1

bu-magazada-hersey-bedava-2

bu-magazada-hersey-bedava-5

bu-magazada-hersey-bedava-4

bu-magazada-hersey-bedava-6

bu-magazada-hersey-bedava-7

AW054522_01

Editör: Muhammet