Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmunyurdu arasında depremzedeler yararına oynanacak maçın biletleri satışa çıkarıldı. 50 TL’den satılacak biletlere, Demirpark AVM önünde hizmet veren Zonguldak Kömürspor store ve Pazartesi günü Gazipaşa Caddesi’nde kurulacak stanttan ulaşılabilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından yara sarmaya çalışan depremzedelere yardım amaçlı maç organizasyonu düzenleyen Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu arasında ilk 22 Şubat Çarşamba günü Zonguldak, ikincisi 26 Şubat Pazar günü Karabük’te oynanacak maçlar için geri sayım başladı.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, ev sahipliği yapacağı ilk maç için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Biletleri 50 TL’den satışa çıkaran kulüp, satış merkezi olarak Zonguldak Kömürspor storeyi belirledi. Demirpark AVM’nin önünde hizmet veren storeye gidenler, istediği sayıda bilet alabilecek.

Ayrıca Pazartesi günü de şehrin en işlek caddesi Gazipaşa’da kurulacak bilet stanttı, vatandaşların biletlere daha kolay ulaşmasını sağlayacak.

10 VE ÜZERİNDE ALINACAK BİLETE "HATIRA BİLET"

Zonguldak Kömürspor Kulübü, ayrıca toplu bilet alımlarına teşvik amaçlı “hatıra bilet” kampanyası başlattı. 10 bilet ve üzerinde satın alacak kişilere, maça özel olarak tasarlanan hatıra bilet hediye edilecek.

Hatıra biletin yanı sıra toplu bilet satışı için Genel Maden İşçileri Sendikası’yla (GMİS) görüşme yapacak yönetim, ayrıca maçın oynanacağı 22 Şubat Çarşamba günü öğleden sonra idari izin sayılması için Valilik nezdinde girişimde bulunacak. Bu sayede hem bilet satışları, hem de gelirin artması sağlanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ