17 Nisan’da başlayacak Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak’ı 3’ü bölgesel, 5’i bölgesel yardımcı, 2’si kadın bölgesel yardımcı olmak üzere 10 hakem temsil edecek.

Bölgesel Amatör Ligde 2020-2021 futbol sezonunda Zonguldak’ı 10 hakem temsil edecek. Bu hakemlerden 2’si, kısa bir süre önce Ankara’da yapılan atletik performans test koşusunu başarıyla tamamlayarak kadroyu oluşturdu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 2010 yılından bu yana yarı profesyonel lig olarak uyguladığı Bölgesel Amatör Ligde 2020-2021 futbol sezonu 17 Nisan’da başlayacak. Pandemi nedeniyle yakın il takımlarının oluşturduğu bölgesel grup şeklinde tasarlanan lig 15 hafta sürecek.

Kısa lig sezonunda Zonguldak’ı, bölgesel hakemler Mücahit Karakurt, Oğuzhan Keçeci, Umut Kılıç, bölgesel yardımcı hakemler Arif Emre Harmanbaşı, İbrahim Kandemir, Onur Akdağ, Taner Köse, Yusuf Bahri Özçelik, kadın bölgesel yardımcı hakemler Esra Arıkboğa ile İslim Çakmak temsil edecek. Hakemlerin tümü bir yıllık aranın ardından başlayacak lige fiziksel ve atletik olarak hazır.

En son Esra Arıkboğa ile Arif Emre Harmanbaşı’nın Ankara’da yapılan atletik test koşusunu başarıyla geçmesiyle tamamlanan yeni sezon bölgesel hakem kadrosu, sezonun ilk haftasıyla birlikte Merkez Hakem Kurulu (MHK) bünyesinde bölgesel olarak faaliyet gösteren Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından görev bekleyecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi