Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Zonguldak İl Başkanı Metin Kahveci, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti. Görüşmede kamu çalışanlarının talepleri, eğitim alanındaki sorunlar ve kentteki gelişmeler ele alındı.

Kamu çalışanlarının talepleri konuşuldu

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Kahveci, kamu emekçilerinin yaşadığı sorunlar ve sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Zonguldaklı Balıkçı Esnafından Seyyar Satıcılara Tepki
Zonguldaklı Balıkçı Esnafından Seyyar Satıcılara Tepki
İçeriği Görüntüle

Görüşmede eğitim alanında yaşanan sorunların yanı sıra Zonguldak’taki bölgesel gelişmeler de değerlendirildi.

Erkmen’den Kahveci’ye teşekkür

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Metin Kahveci’nin uzun yıllardır eğitim ve sendikal alanda çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Erkmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uzun yıllar eğitimci ve sendikacı olarak emek veren Birleşik Kamu-İş İl Başkanı Metin Kahveci’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahveci sendikal çalışmaları anlattı

Metin Kahveci de gösterilen misafirperverlik dolayısıyla İYİ Parti teşkilatına teşekkür etti. Kahveci, kamu emekçilerinin hak mücadelesi ile Birleşik Kamu-İş’in Zonguldak’taki faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.

Kaynak: Haber Merkezi