Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, parti üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Üyelere belediye yönetim planlarını anlatan Birkan, görüş ve önerileri dinliyor. Birkan, “İlk günden beri gözlemlediğim, projeler üretilme süreçlerinde halkımızın fikirleri, düşünceleri ve eksiklikleri sorulmamış. Ne çok ihtiyacımız varmış birlikte üretmeye, konuşmaya, birbirimizi dinlemeye. İşte bu yüzden sosyal ve şeffaf belediyeciliğin mimarı olmak için yola çıktım. Bunu birlikte başaracağız.” dedi.

Fırat Birkan, CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı süresince çalışmalarını sürdürüyor. ‘Birlikte başaracağız’ sloganıyla yola çıkan Birkan’ın tüm paydaşları dinleyerek proje ve planlama çalışmaları devam ediyor. Birkan’ın ekipleri, mahallelerde gezerek vatandaşları dinliyor ve belediye yönetiminden beklentileri ile görüş ve önerilerini alıyor. 6 Ocak’ta gerçekleştirilecek ön seçim öncesi de mahalle ve üye gezilerini sürdüren Birkan, İnağzı, Rat ve Yeşil Mahalle’de üyelerle buluştu. ‘Sıkılmadık el bırakmayacağız’ diyen Birkan, proje çalışmalarına parti üyelerinin talep ve önerilerini de ekleyerek çalışmalarına devam ediyor.

‘BİRBİRİMİZİ DİNLEMEYE, BİRLİKTE ÜRETMEYE İHİYACIMIZ VAR’

Birkan, “Ön Seçim öncesi değerli üyelerimizi ziyaret etmeye devam ediyorum. Üyelerimizin taleplerini dinliyorum. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüşlerini alıyorum. Bu sürecin sonunda kazanan Zonguldak, kazanan CHP olacaktır. Tüm üyelerimize ve halkımıza ilgileri ve destekleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimiz ve vatandaşlarımız bizlere inanıyor. Bu inanca layık olmak için gece ve gündüz çalışmaya devam edeceğim. İlk günden beri gözlemlediğim, projeler üretilme süreçlerinde halkımızın fikirleri, düşünceleri ve eksiklikleri sorulmamış. Ne çok ihtiyacımız varmış birlikte üretmeye, konuşmaya, birbirimizi dinlemeye. İşte bu yüzden sosyal ve şeffaf belediyeciliğin mimarı olmak için yola çıktım. Bunu birlikte başaracağız.” dedi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu

WhatsApp-Image-2023-12-29-at-14.09.31

WhatsApp-Image-2023-12-29-at-14.09.32

WhatsApp-Image-2023-12-29-at-14.09.31-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-29-at-14.09.31-(2)

WhatsApp-Image-2023-12-29-at-14.09.30

Editör: Murat Barutçu