Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak ile Kilimli arasındaki Millet Bahçesi projesine ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Projenin İl Özel İdaresi ve Kilimli Belediyesi iş birliğiyle yürütüldüğünü belirten Karaveli, çalışmaların ikinci etaba taşınmasının hedeflendiğini söyledi.

Millet Bahçesi projesinde ikinci etap gündemde

Zonguldak'ta yeni Gençlik Parkı! Çalışmalar başladı
Zonguldak'ta yeni Gençlik Parkı! Çalışmalar başladı
İçeriği Görüntüle

Projedeki ilerlemeye ilişkin bilgi veren Karaveli, “Bir müjde daha vermek istiyorum. Zonguldak ile Kilimli arasındaki Millet Bahçesi projesiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İl Özel İdaresi ve Kilimli Belediyesi olarak bu projeyi birlikte yürütüyoruz” dedi.

Çalışmalarda belirli bir aşamaya ulaşıldığını ifade eden Karaveli, “İnşallah ikinci etap çalışmalarına da geçilecek” sözleriyle projenin devamına ilişkin beklentilerini dile getirdi.

Muhabir: SİBEL YAVUZ