CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Fırat Birkan, Belediye Başkan aday adaylarının dün yapılan görüşme sonrasında açıklamada bulundu.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Burdur Milletvekili İzzet Akbulut tarafından gerçekleştirilen görüşmenin olumlu geçtiğini ve nelerin sorulduğu konusunda açıklamada bulundu.

 Tüm aday adaylarının değerli olduğunu vurgulayan Birkan, “Öncelikle sizlere de teşekkür ediyorum. Basın emekçileri olarak geldiniz yine partimizi takip ediyorsunuz.  Sayın milletvekillerimiz bize ‘Neden Belediye Başkanı olmak istiyorsunuz? Aday adaylığınızın nedeni nedir? Onları sordular. Çok samimi bir havada geçti. Sohbet niteliğinde konuştuk. Ben kendilerine yapacaklarımı ifade ettim, kendimi tanıttım. Ben gördüm ki çok organize bir formlar oluşturmuşlar, listeler oluşturmuşlar ve Türkiye çapında tüm aday adaylara aynı soruları sorulduğunu, benzer özellikle soruların olduğunu, bu soruların bir kısmının işte yörelere göre değişebileceğini söylediler. Samimi davrandılar güzel bir görüşme oldu.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Çok değerli 7 aday adayımız var. Ben aday adaylığımdan adaylığa geçeceğimi düşünüyorum. Asıl hedefimiz de  Zonguldak Belediyesi’ni kazanmaktır. Yani tüm aday adaylarının hedefi budur.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu