Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Zonguldak’ı, C klasman kategorisinde başarıyla temsil eden Hakan Ergin’e, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından çok önemli görev. 31 yaşındaki tecrübeli hakem, 3. Lig 4’üncü grupta 19 puanla lider Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü ile 13 puanla ikinci sıradaki Sebat Gençlikspor arasında oynanacak “haftanın maçı”na atandı. MHK, bu atamayla birlikte Ergin’e güvenini bir kez daha ortaya koydu. Zonguldaklı hakem, 10 yılı aşkın süredir düdük çaldığı ve en deneyimli ilk 5 hakemden biri olarak gösterildiği klasmanda bugüne dek 82 resmi maçta düdük çaldı.

4’üncü grupta bu hafta tüm gözlerin odak noktası olacak Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü-Sebat Gençlikspor karşılaşması, 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 Mersin Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak. Zirvedeki zorlu karşılaşmada Hakan Ergin’in yardımcılıklarını, Ankara bölgesinden C klasman yardımcı hakemler Murathan Çomoğlu ile Şükrü Mert yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Ankara bölgesinden kadın bölgesel hakem Asen Albayrak.

3. LİGDE 48, BU SEZON 4’ÜNCÜ GÖREVİ

Hakan Ergin, Tarsus İlçe Stadı’ndaki karşılaşmayla birlikte, meslek kariyerinde 3. Ligde 48’inci kez düdük çalacak. Ergin, 3. Ligde en son 17 Eylül’de, Eskişehir Anadolu Üniversitesi-Amber Çay Eynesil Belediyespor maçını yönetmişti. Bu maç aynı zamanda C klasmanın, 2023-2024 sezonunda yönettiği ilk maç olmuştu.

Eskişehir’deki bu maçın yanı sıra Zonguldaklı klasman, yine bu sezon 9 Eylül’de Darıca Gençlerbirliği-Belediye Kütahyaspor maçında 4’üncü hakem, 27 Eylül’de de Turgutluspor-Aliağa Futbol arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nda düdük hakemi olarak görev aldı.

SPOR SERVİSİ

etap

ppppp

Editör: Hüseyin EKİNCİ