Zonguldak İl Genel Meclisinin Şubat ayı üçüncü birleşimi il genel meclisi başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan birleşime bir madde yatırım programına alınırken, 1 madde de komisyondan geldiği gibi kabul edildi.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan İlimiz Kilimli İlçesi Şiriköy Köyü Çalca Mahallesi ile Emirler Mahallesini birbirine bağlayan, 001 Kontrol Kesim Numaralı münferit yolda ulaşımın daha güvenli sağlanabilmesi için, yol genişletme çalışması yapılması gerektiğinden, gerekli izin ve irtifak işlemlerinin başlatılabilmesi için, 2023 yılı İl Özel İdaresi ek yatırım programına alınması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 4’ncü maddesinde yer alan İlimiz Merkez ilçe Hacıali Köyü Davullar Mahallesi ile Korucuk Köyü Dereli Mahallesi arasında bağlantı yolu talep edilmekte olup, gerekli incelemelerin yapılması ile ilgili  İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile Tarım ve Orman Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 6 – 5 – 2 sayılı raporları görüşülerek komisyonlardan geldiği gibi kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Seçkin