Gazipaşa Caddesi PTT Sokak’ta geçen yıl 14 Eylül’de hizmete giren Mavi Kafe&Restoran, 1’inci yılını kutluyor. El ve ev yapımı leziz yemekleri ve tatlı çeşitleriyle misafirlerini ağırlayan restoran kafe, bu yönüyle her çeşit damak tadına hitap ediyor.

ZONGULDAK’ta geçen yıl hizmete açılan, güler yüzlü personeli ve üst düzey hijyen kurallarıyla dikkat çeken Mavi Kafe&Restoran 1’inci kuruluş yılını kutluyor. Açıldığı günden bu yana müşterilerine sunduğu el ve ev yemekleri ile tatlı çeşitleriyle kentte sayılı kafe/restoranlar arasındaki yerini alan Mavi Kafe/Restoran, bu yönüyle tüm herkes tarafından takdir ediliyor.

Zonguldaklı kadın işletmeci Filiz Doğramacı tarafından geçen yıl açılan Mavi Kafe/Restoran, Gazipaşa Caddesi PTT Sokak’ta hizmetini sürdürüyor. 1’inci kuruluş yılını kutlayan restoran kafe, haftanın 6 günü müşterilerine sunduğu leziz el ve el yemekleriyle büyük beğeni topluyor. Yılların deneyimli aşçısı Özcan Ertürk’ün her gün farklı tat ve çeşitlerde hazırladığı özel yemeklerle müşterilerini bekleyen restoran kafe, tatlı çeşitleriyle de fark yaratıyor. İşletmeci Filiz Doğramacı’nın kendi elleriyle hazırladığı tatlı çeşitleri, kek ve börekler her kesimden insanın damak tadına hitap ediyor.

Uygun fiyatlarla vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretindeki restoran kafe, pandemi konusunda da oldukça hassas. Hijyen kurallarının en üst seviyede tutulduğu kafede, masalar mesafe kuralına göre aynı anda 2’şer kişinin oturabileceği şekilde düzenlendi. Her gün mesai öncesi dezenfekte edilen işyeri, her yaştan müşterilerine gönül rahatlığı içinde bir damak keyfi sunuyor.

  

Editör: Haber Merkezi