ZONSİAD Başkanı  ve AK Parti İl  Başkan  yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ın genel meseleleri ve 1.sini düzenleyeceğimiz 1.Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak kendisini fuara davet ettik. Bizleri içten ve çok samimi bir şekilde karşılayan değerli Devlet büyüğümüz Sayın Köksal Toptan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi  Köksal Toptan,  1. Genel Ticaret Fuar’ının Zonguldak için çok önemli ve değerli bir proje olduğunu,Fuara öncülük eden kurumlar ve katılımcıların bölgeye çok büyük bir hizmet gerçekleştirdiğini ifade etti.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “Değerli büyüğümüz sayın Toptan, Fuarın gerçekleşeceği 18-19 Şubat tarihlerinde önceden belirlenmiş başka bir programa davetli olduğu için aramızda olamayacağını lakin gönüllerinin bizlerle olduğunu ifade ederek değerli Zonguldak halkına saygı ve sevgilerini iletti.Bizlerde bu vesile ile kendilerinin Regaip Kandili’ni kutladık.Nazik kabulleri için beyefendiye teşekkürlerimi iletiyor bu vesile ile değerli Zonguldak halkının mübarek kandilini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu