Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kendisinden destek isteyen güreşçilere sarf ettiği, ‘Siz Ak Parti'ye çalıştınız size bardakta su bile yok’ sözlerini sert bir dille eleştirdi. Posbıyık'ı kınadıklarını ifade eden Öztürk,  “Kesinlikle hoş olmayan hareket. Güreş bizim ata sporumuz. Yani biz şu 3 senedir güreş sayesinde bayrağımız dalgalanıyor.

Zonguldak-Kilimli tünellerinde  tehlikeli romantizm! Zonguldak-Kilimli tünellerinde tehlikeli romantizm!

Güreşçilerimizin ferdi sporlarda aldığı dereceleri güreşte çok iyi yerlerdeyiz. Avrupa Şampiyonluklarımız var. Dünya olimpiyat şampiyonluklarımız var. Bunun için Halil Posbıyık kendine yakışanı yaptı. Güreşçilerimizi bu şekilde egale etmesi aşırı şekilde yanlış. Onu esefle şiddetle kınıyoruz. Cumhur ittifakına oy verdiniz gidin onlardan alın demesi belediye harç her şey cumhur ittifakından karşılanıyor. Ben sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yerinde olsam göletten gelen suyunu keserim. Neden keserim? Çünkü sporu siyasete karıştırmaya gerek yok. Bunların örneklerini gördük.

Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu

Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti

Bursa’da Diyarbakır’da gördük. Fenerbahçe, Beşiktaş stadyumlarında gördük. Bunlar çirkin şeyler. Kesinlikle siyasetin spora karıştırılmaması gerekiyor. Halil Posbıyık kendine yakışanı yaptı, ondan o beklenirdi. Ama buna kesinlikle dur denileceğine inanıyorum. Ereğli halkı gereken cevabı vermelidir. Sanırım Halil Posbıyık aday gösterilmeyecek. Onun içinde bir karın ağrısı vardır diye düşünüyoruz. Bunun güreşe spora lanse edilmesini anlamlı bulmuyorum” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira

Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi

Editör: Murat Barutçu