Sosyal medyada namazla alay eden güvenlik görevlisine hapis cezası talebi Sosyal medyada namazla alay eden güvenlik görevlisine hapis cezası talebi

Muğla Haber - Marmaris Belediyesi, genç yetenekleri desteklemek amacıyla yeni bir adım atarak amatör müzisyenler için bir ses kayıt stüdyosu oluşturdu. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, stüdyoda prova yapan gençleri ziyaret ederek onlara moral verdi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, müzik tutkunu gençlerin talebine kulak vererek, Pazaryeri’nde bulunan bir odanın ses kayıt stüdyosuna dönüştürülmesi talimatını verdi. Odada gerekli ses izolasyonu çalışmaları yapılarak hem vokal hem de enstrüman kayıtlarına uygun bir stüdyo oluşturuldu. Stüdyo içine mikrofonlar, akustik paneller ve ses izolasyon malzemeleri yerleştirildi. Bu çalışmaların sonucunda amatör genç müzisyenlerin ve yerel sanatçıların kullanabileceği bir kayıt stüdyosu ortaya çıktı.

 

Sahil güvenlik ekipleri, denizde kaybolan gencin cansız bedenini buldu Sahil güvenlik ekipleri, denizde kaybolan gencin cansız bedenini buldu

Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak

Başkan Mehmet Oktay, stüdyoda prova yapan liseli gençleri sürpriz bir ziyarette bulundu. Karşı Sokak adlı genç müzik grubu, stüdyoda prova yaparken Başkan Oktay'ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan, gençlere moral vererek sohbet etti ve grup üyelerine başarılar diledi. Grup, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan sanatçı Erkin Koray'ın şarkılarını seslendirdiği gibi kendi bestelerini de Başkan'a dinletti. Başkan Oktay da zaman zaman gençlere eşlik etti.

Başkan Oktay, gençlere yönelik desteklerinin geleceğe katkı sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Arkadaşlarımızın böyle bir talebi oldu. Biz de bu talebi değerlendirerek kendi imkanlarımızla stüdyoyu oluşturduk. Umarız gençlerimize ve yerel müzik camiasına faydalı olur, güzel deneyimler yaşarlar" dedi.

Gençler ise Başkan Mehmet Oktay'a teşekkür ederek, stüdyonun öğrenci bütçelerine uygun bir alternatif sunduğunu ve kendilerine büyük bir fırsat sağladığını belirtti. Belediyenin gençlik etkinliklerine verdikleri destekten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, stüdyoyu kullanmak isteyen gençleri kabul edecek ve rezervasyon işlemlerini yürütecek. İHA

Kaybolan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu! Kaybolan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu!

Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar! Köprü altı esnafı isyanda! Raporları istiyorlar!

AW004074_01

AW004074_04

AW004074_02

Editör: Virda Şahin