Sürücülerin dikkatsizliği kazaya davetiye çıkartıyor Sürücülerin dikkatsizliği kazaya davetiye çıkartıyor

Yaklaşık son iki senedir Zonguldak merkezde bulunan Fevkani Köprü yıkılacak mı, yıkılmayacak mı tartışmaları sürerken, konuyla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, köprü altında dükkân sahibi olarak 82 esnafın bir kısmı ile bir araya geldi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda başkan Alan, esnafların yanında olduklarını ve hiç bir mağduriyet yaşanmayacağını söyledi.

Toplantı öncesi değerlendirmede bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Malum köprü altı esnafımızın bizden haklı olarak talepleri var.

Riskli olan yapı ortadan kalktıktan sonra biz ticaretimize devam etmek istiyoruz diyorlar. Biz de belediye Hiç kimseyi kırmadan, ticaretlerine sekte vermeden en makul şekilde bir ortada buluşup bir proje yapalım istiyoruz. Yani bunu bir artık hayata geçirelim bir ete kemiğe büründürelim. Tabii çok konuşuldu. Çok ilgisi olmayanlar, yetkisi olmayanlar Bu iş biraz siyasallaştırıldı ama tabii bunu yapacak kişiler gene görevde olan kişiler. Biz hiçbir insanımızın, esnafımızın, vatandaşımızın mağduriyet yaşamasını istemediğimizi defaten dile getirdik. Yıkımla ilgili defaten konuştuk. Bugün de bununla ilgili artık bir, bir araya geldik.

Belki de bu, bununla ilgili bir ilk görüşme olan bir hafta sürecek bir süreç var önümüzde. Hızlı hareket etmemiz gerekiyor ki hemen seçim sonrasında artık bir toparlayıp ona göre esnafımızın kafasının rahat olması gerekiyor ki ona göre mal alalım mı? Ticaretimiz nasıl devam edecek? Ne yapacak? Onunla ilgili de bugün ilk görüşmeyi yapıyoruz. Hayırlara vesile olsun tekrar buradan söyleyeceğimiz şudur ki hiçbir esnafımızı bugüne kadar etmediğimiz gibi köprü altı esnafını da mağdur etmeyeceğiz. İnşallah ortak paydada birleşip bir an evvel hem oradan kalkacak hem de esnaf arkadaşlarımız daha güzel bir yerde daha merkezi bir yerde ticaretlerine kaldığı yerden daha iyi şekilde devam edecek." (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Toplantı basına Kapalı olarak devam ediyor

(Detaylar Gelecek...)

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-10.12.33-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-10.12.33

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-10.12.32-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-22-at-10.12.32

Devrek’te intihar etmek isteyen genci polisler vazgeçirdi Devrek’te intihar etmek isteyen genci polisler vazgeçirdi

Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında

Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda

Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun! Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun!

Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor! Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor!

Editör: Murat Barutçu