Kozalak toplarken, canından oldu! Kozalak toplarken, canından oldu!

Cumhuriyet Halk Partili Turgut Aydın, bugün Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı. 
CHP Zonguldak il belediye başkan aday adayları müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Fırat Birkan, Zeki Günalp, Tahsin Erdem ve Harun Akın’ın ardından Turgut Aydın da başvuru dosyasını Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'na sundu. Davul ve zurnalarla yapılan başvuru da parti binasında bayram havası hakim oldu. Öte yandan, Fırat Birkan, Atınç Kayınova, Osman Zaimoğlu,  Tahsin Erdem ve Turgut Aydın el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler . Daha sonra basın açıklaması yapan Turgut Aydın, “Belediye başkanı olmam halinde o kapıdan sadece ego ve kibir girmeyecek.” Dedi.


 Evrak teslimi öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Osman Zaimoğlu, CHP sayesinde Zonguldak’ın seçim havasına girdiğine değinerek, “Mutluluğumuza mutluluk, coşkumuzda coşku katılmakta. Gücümüze güç katılmakta.” şeklinde konuştu.


Zonguldak Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Turgut Aydın burada yaptığı konuşmasında, 
“Deneyim ve bilgi kazanmanın yanı sıra Zonguldak  Belediyesi’ni kılcal damarlarına kadar tanıdım kendi biledim bileli Zonguldak için kafa yordum çözüm ürettim gerek toplantılarda gerek sosyal medyada zaman zaman aktardım. Seçildiğim takdirde, uyum içerisinde en iyi hizmeti yapacağıma söz veriyorum. El ele vererek bütün sorunları halletmek için çalışmak temel prensibimizdir. Biz de var gücümüzle çalışacağız. 
Hee aileye, her sokağa, adil ve dürüst bir şekilde asil hizmeti götürmek benim boynumumun borcudur. Öncü ve Önder bir yönetimi esas alıyorum. Zonguldak’ı geleceğe taşımak görevlerinizin arasındadır. Projelerin hazır. Bunları paylaşarak halkın onayına sunacağım.” dedi.

Hedefleri hakkında konuşan Aydın, Zonguldak’ı sadece Türkiye’nin değil dünyanın da markası haline getirmek istediğini aktararak, bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduğunu vurguladı.

Aydın’ın açıklamasında öne çıkanlar şu şekilde:
“ Belediye başkanı seçildiğimde, idare eden değil, yöneten olmayı amaçlıyorum. Zonguldak’ın sorunlarını ve çözüm yollarını yerinde yaşayarak öğrenen, yaşadığı bölgenin güçlü ve zayıf yanlarını iyi bilen, ileriyi görebilen, dünyayı iyi takip eden çalışmalarında bilimi ve aklı ön planda tutup tecrübe ve birikimleri ile harmanlayıp ortak akla önem veren, katılımcı bir anlayışa sahip gönül kapısı halka açık bir yönetici tarafından çözülebilir. Ben böyle bir yöneticiliğe talibim.”

ÇÖP SORUNU ÇÖZÜLECEK

“Denizi ve çok güzel sahiller olan şehrimizi denizde buluşturacağız. Kapuz-orta Kapuz-tersane projemiz ve diğer projelerimiz Zonguldak’ı tam bir sahil kendine dönüşecek. Geçmişte bahçeyi çöp depolama alanı olarak kullanılan alandan yıllar öncesinden çöpleri deniz yoluyla sadece bizim sahillerimizde değil bütün karadeniz’e yayılmaya devam ediyor. Bu ilkelliğe son vereceğiz. Benzinlikler karşısındaki bu alanı düzenleyerek halkımızın kullanımına açacağız.”

TURİZM VURGUSU!
“Kültürü, denizi, mağaraları, şelaleleri, gölleri, akarsuları, ormanları, eşsiz doğal güzellikleri ile turizm potansiyeli çok yüksek olan, fakat turizmden hiçbir pay almayan kentimize bu alanda atağa kaldıracak çalışmalar hızla başlatılacaktır.” 
İÇME SUYU PROJESİ

“Yıllardır dile getirdiğim maalesef hayata geçirilemeyen içme suyu projemizde öncelikli işimiz olacaktır. Zonguldaklı hemşerilerimize buradan tekrar söz veriyorum su faturaları ucuzlayacak. Bunu belediye yük getirmeden, elektrik enerjisini ortadan kaldırıp cazibe ile şehre su verme projemiz ile yapacağız. Musluklarından akan su daha ucuz, içilebilir, kaliteli hale gelecek.”

Turgut Aydın’ın ardından bugün Atınç Kayınova ile İsmail Eşref’in de başvuru yapacağı öğrenildi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-14.53.36

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-14.54.03

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-14.53.47

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-14.53.41

Karısını öldürüp, annesini ağır yaralamıştı! "Bunu hak ettiler, pişman değilim" Karısını öldürüp, annesini ağır yaralamıştı! "Bunu hak ettiler, pişman değilim"

Arkadaşından yardım istedi, evinde ölü olarak bulundu! Arkadaşından yardım istedi, evinde ölü olarak bulundu!

Düzce saldırganı, silahıyla birlikte yakalandı! Düzce saldırganı, silahıyla birlikte yakalandı!

İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü

Hayvancılık desteklemeleri için başvuru tarihi açıklandı! Hayvancılık desteklemeleri için başvuru tarihi açıklandı!

Sokak ortasında cinayet! Sokak ortasında cinayet!

Otomobil ciple çarpıştıktan sonra, iş yerine daldı! Otomobil ciple çarpıştıktan sonra, iş yerine daldı!

Otomobil refüjde, takla attı! Otomobil refüjde, takla attı!

Deniz kenarında odun toplarken kayboldu! Deniz kenarında odun toplarken kayboldu!

Deniz dalgaları, insanların pisliğini geri iade etti! Deniz dalgaları, insanların pisliğini geri iade etti!

Temel kazı sonrası heyelan! Temel kazı sonrası heyelan!

Dev dalgalar iki öğrenciyi yuttu! Dev dalgalar iki öğrenciyi yuttu!

Bolu geçişinde zincirleme kaza! 8 yaralı! Bolu geçişinde zincirleme kaza! 8 yaralı!

Domuz sürüsüne, minibüs çarptı! Domuz sürüsüne, minibüs çarptı!

Tarih öğretmeni, 24 Kasım’da kalp krizi geçirip, vefat etti! Tarih öğretmeni, 24 Kasım’da kalp krizi geçirip, vefat etti!

Alkollü sürücü, iki genci hayattan kopardı! Alkollü sürücü, iki genci hayattan kopardı!

Sosyal medya gösterisi pahalıya mâl oldu Sosyal medya gösterisi pahalıya mâl oldu

Yasak aşk yaşadığı, komşusu tarafından öldürülmüş! Yasak aşk yaşadığı, komşusu tarafından öldürülmüş!

Koruma bölüğünde görevli uzman jandarma ölü bulundu! Koruma bölüğünde görevli uzman jandarma ölü bulundu!

Editör: Virda Şahin