Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin il olması için kamuoyu oluşturulurken, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’dan da destek geldi. Belediye Başkanı Aydın, Kandilli’nin de ilçe olması gerektiğine işaret etti.

Başkan Aydın şunları söyledi:

" lk gazi şehir, Türkiye'nin sanayileşmesine büyük katkıları olan, tarihi yapısı ile turizm potansiyeli bulunan, cennet koylarına sahip, eğitim de Türkiye'nin ilk 30'u içerisinde yer alan Karadeniz Ereğli il olmayı sonuna kadar hak ediyor. Karadeniz Ereğli ekonomisi ve nüfusu ile il olmaya layık ilçemizdir. Karadeniz Ereğli'nin il olması demek, bölgemizin daha da büyümesi, güçlenmesi ve Kandilli'mizin de ilçe olması demektir. Bu noktada bölgemiz daha fazla yatırım alarak, Türkiye ekonomisine katma değer sağlarken, bölgemizin gelişimi de hızlanacaktır.

Ereğli'nin İl olmasında önünde hiç bir engel bulunmamaktadır. Gün birlik günüdür. Karadeniz Ereğli'nin il olması için Kandilli Belediye Başkanı olarak, elimi taşın altına koymaya ve verilen sorumluluğu yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. İlçemizde bulunan tüm belediye başkanları, parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini tek yürek olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet'imizin 100. Yılında Karadeniz Ereğli'mizi el birliği ile il yapalım. Büyüyen, değişen ve gelişen bir şehirde hepimizin emeği olsun.” (Haber Merkezi)

354259337_644750314352601_5372621378524184174_n

Madenciye saldırdılar! Madenciye saldırdılar!

İlçe Başkanı hastaneye kaldırıldı İlçe Başkanı hastaneye kaldırıldı

Çaycuma'da feci kaza; Yoldan çıkarak ormana uçtu! 3 yaralı Çaycuma'da feci kaza; Yoldan çıkarak ormana uçtu! 3 yaralı

Otomobille motosiklet çarpıştı; 1 ağır yaralı Otomobille motosiklet çarpıştı; 1 ağır yaralı

Havaalanı yolunda kaza ucuz atlatıldı! Havaalanı yolunda kaza ucuz atlatıldı!

Editör: Murat Barutçu