Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in, Melek Mosso adlı sanatçının konseriyle ilgili tepkilerin artması üzerine istifa ettiği bildirildi. Yüksel, Ankara'ya çağrıldı ve burada savunma yaptıktan sonra istifasını sundu.

BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN UZUNLAR GÖREVE ATANDI.

Melek Mosso Türkiye'nin çeşitli yerlerinde AK Parti seçmenine hakaret içeren konuşmalar yapması ve sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlar yapması büyük tepkilere neden oldu. Bu olaylar üzerine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Tekirdağ Kiraz Festivali'nde Davarcı'ya sahne verilmesi ve Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in onunla birlikte şarkı söylemesi, kamuoyunda büyük infial yarattı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Partililerin tepkisini göz önünde bulundurarak "Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği" vurgusunu yaparak konserin iptal edilmesinin toplumsal ayrışmayı körükleyeceği ve polemiklere yol açabileceği düşüncesiyle etkinliğe devam etme kararı aldıklarını ifade etmişti. Ancak tepkilerin devam etmesi ve kamuoyunun baskısıyla Yüksel, istifa etmeye karar verdi. (Haber Merkezi)

Öğrencilerin karne sevinci Öğrencilerin karne sevinci

Bismil katliamında ölenlerin kimlikleri belli oldu! Bismil katliamında ölenlerin kimlikleri belli oldu!

İnternet alışveriş sitelerine bakanlıktan uyarı geldi! İnternet alışveriş sitelerine bakanlıktan uyarı geldi!

Çaycuma’da acemi şoför kahvehaneye girdi! Çaycuma’da acemi şoför kahvehaneye girdi!

Editör: Murat Barutçu