Bismil katliamında ölenlerin kimlikleri belli oldu! Bismil katliamında ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Zonguldak Haber – Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki bir kahvehanede oturan vatandaşların oyun oynadığı sırada geri manevra yapan bir sürücü, aracıyla bahçeye daldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve ölümden dönen vatandaşlar büyük bir şok yaşadı.

 

Mahalleliyi anakonda yılanı korkusu sardı, gerçekse çok farklıydı! Mahalleliyi anakonda yılanı korkusu sardı, gerçekse çok farklıydı!

Çaycuma'daki bir kahvehanede akşam saatlerinde altı kişi masada otururken, bir sürücü aracıyla geri gelerek bahçeye dalıverdi. Neyse ki, şans eseri kimse hayatını kaybetmedi veya yaralanmadı, bu durum herkesi rahatlattı ancak olay büyük bir panik yarattı. Kahvehaneyi 10 yıldır işleten Yavuz Yalçın, aracın bahçeye dalma anını şu şekilde anlattı: "Olay geçen akşam saat 9-10 sularında gerçekleşti. Arkadaşlarla oyun oynuyorduk ve oyun bittiğinde sohbete başladık. Ben dışarıda süpürge yapıyordum. Tam işim bitmişken araba aniden geriye kaymaya başladı ve kahvehanenin içine girdi. Biz ne olduğunu anlamadan olanlar oldu. Altı kişiydik ve şükür ki kimse yaralanmadı. O sırada arabaya bakınca kaçtık. Neyse ki beton bir kaldırım vardı. Sonra sürücü araçtan indi. Titriyordu, korku doluydu. Bize bir şey olup olmadığını sordu. Arabanın stop ettiğini söyledi. İşte böyle şeyler araba kullanırken olabiliyor. Şükür ki kimseye bir şey olmadı." İHA

Dolar güne nasıl başladı? Dolar güne nasıl başladı?

Ekmek almaya çıktı kilometrelerce uzakta bulundu! Ekmek almaya çıktı kilometrelerce uzakta bulundu!

Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı Galericiler sitesi için çalışmalar başlatıldı

AW915354_07

AW915354_05

AW915354_06

AW915354_03

AW915354_04

AW915354_01

AW915354_02

Editör: Virda Şahin