Kendi yazdı, kendi oynadı Kendi yazdı, kendi oynadı

AK Parti il Başkanı’nın oğlu ölmüştü: Neden olanın cezası belli oldu AK Parti il Başkanı’nın oğlu ölmüştü: Neden olanın cezası belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte esnaf ve vatandaşları gezerek destek istedi. Gezi sırasında bir vatandaş CHP lideri Özgür Özel'e tepki göstererek teröristlerle iş birliği yapan kişilerle tokalaşmasına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye meclis üyesi ve grup başkanvekili Atınç Kayınova, Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem'le beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir vatandaş, CHP lideri Özgür Özel'in teröristlere iş birliği yapan kişi ve kişilerle fotoğraf vermesine ve tokalaşmasına tepki göstererek, "Binlerce şehit verdik. Onlarla gidip işbirliği yapan insanlarla tokalaşmak yakışmıyor. Hakkımız, haram zıkkım olsun. Sizin aracılığınızla söylüyorum, bunları iletin. Önceden Kılıçdaroğlu vardı, onu da çok sevmezdim ama bu kadar değildi. Bu Özgür Özel geldi, adamlarla gidip tokalaşıyor. Olmaz yaa, valla olmaz billahi olmaz ya" diye tepki gösterdi.

Tepki üzerine belediye başkan adayı Tahsin Erdem, "Onlar mecliste, ben Zonguldak'a hizmet için geliyorum. Onların işine karışmayalım. Ben hepinizin oylarına talibim. Desteklerinizi esirgemeyin." dedi. (Sertaç Özdemir)

tahsın erdem tepkı (13)-min

tahsın erdem tepkı (8)-min

tahsın erdem tepkı (10)-min

tahsın erdem tepkı (3)-min

tahsın erdem tepkı (5)-min

Editör: Virda Şahin