Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, BEÜ Rektör yardımcısı olarak göreve gelen Prof. DR. Bekir Hakan Bakkal’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal Rektör Yardımcısı olarak atanması yerinde ve isabetli bir karar olmuştur. Daha önce Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Başhekimlik görevinde bulunan

Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal’ın Rektör Yardımcısı olarak atanması şahsım ve Partim adına çok doğru ve isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz. Tabiri caizse adeta nokta atışı oldu, Değerli ve kıymetli Rektör Yardımcısı Bekir Hakan Bakkal Hocamızı tebrik ediyorum. Rektör Yardımcımız Bekir Hakan Bakkal hocamız Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bilgi birikim tecrübe ve insani ilişkileriyle fark yaratacak bir isimdir. Son zamanlarda istenilen seviyelerde olmayan Üniversitemiz Zonguldak halkımızın gönlü rahat olsun hep birlikte, Sayın Rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer Hocamız Rektör Yardımcıları Şenol Hakan Kutoğlu Bekir Hakan Bakkal kaliteli ve Zonguldak ilimize mal olmuş bu isimler, Üniversitemiz bu dönemde şehirle kaynaşarak istenilen seviyelere ulaşacağından kimsenin en ufak kuşkusu olmasın.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi emin ellerde ve tarihinin en başarılı dönemi yaşayacağını düşünüyorum. Bu ekibe inancımız güvencimiz tamdır. Büyük Birlik Partisi Zonguldak il başkanlığı olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi isterim. Şehrimizin Üniversitemizin böyle Bekir Hakan Bakkal Hocamız gibi değerli isme son derece ihtiyacı vardı.Sayın Rektör Yardımcımız Bekir Hakan Bakkal Hocamızı canı gönülden tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi