Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, seçim çalışmalarını 3 günlük Ramazan Bayramı sürecinde de tüm hızıyla sürdürdü. Gece gündüz demeden adeta durup dinlenmeden seçim çalışmalarını MHP teşkilatı ile birlikte yürüten Milletvekili Adayı Bozkurt, Türkiye Büyük Millet Meclise (TBMM) Zonguldak’ta MHP’nin en az 2 vekil göndermesi için kararlı bir şekilde çalışıyor.

DERTLERİNE ORTAK OLDU.

Milletvekili sıralamasının belli olmasının ardından 14 Mayıs seçimleri öncesindeki seçim çalışmaları dört koldan sürdüren Bozkurt, Bayram öncesinde olduğu gibi bayram sürecinde de halka bir araya gelerek dertlerine ortak oldu.

3 GÜNDE 1 BELDE, 10 KÖYDE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI.

Ramazan Ayının ilk günü yoğun mesaisine Kaymakamlık bayramlaşmaları ile başlayan ve ardından Alaplı İlçesine bağlı 1 Belde ile 10’u aşkın köyünde çalışması yapan Bozkurt ve MHP heyeti Zonguldak  ve ilçelerinin her türlü sorunun takipçisi olacaklarını  ortaya koydular.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

Bozkurt, seçim çalışmalarında yaptığı konuşmasında, projeleri ile ilgili bilgi vererek, özellikle Mecliste Milletvekili olması halinde hayata geçirmeyi planladığı, Ankara merkezde 40 yataklı ücretsiz konuk evi projesinin büyük memnunluk gördüğünü ifade etti.

DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR.

Türk Bayrağı gölgesinde Zonguldak’ta sıkılmadık el bırakmayacaklarının altını çizen Bozkurt, “Bu seçim işi çok sıkı tutup, ciddi, ilkeli bir çizgide ziyaretlerimize ve çalışmalarıma devam edeceğim.  Belde ve köylerimizde vatandaşlarımızın sorunlarına, dertlerine ve bayram sevincine ortak olmak için vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde dört koldan seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Seçim çalışmaları planlandığı şekliyle devam ediyoruz.  Bu ziyaretler kapsamında halkın kendilerine gösterdiği ilgiden ve sıcaklıktan dolayı mutluyuz. Gösterilen sevgiye layık olmak için son derece samimi ve içten davranacağız. Halka gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şeyi vaat etmeyeceğiz. MHP’yi ve neden 14 Mayıs’ta destek istediğimizi her gittiğim yerde bıkmadan, usanmadan anlatacağım. Tüm il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımız ile Ülkücü camia gerekirse uyumadan çalışıyoruz. Biz inanıyoruz, Zonguldak halkının da bizlere inanmasını arzuluyoruz. Biz samimiyiz ve karşımızda samimi ve içten bir halk görüyoruz. İnşallah Allah’ın izniyle arzu ettiğimiz sonuca ulaşacağız. Biz Zonguldak’ın öz evlatlarıyız ve Zonguldak’ın öz evlatlarına destek vereceğine tüm kalbimizle inanıyoruz.” diye konuşarak açıklamalarda bulundu. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-11.06.19

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-11.06.05

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-11.05.50

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-11.06.46

Editör: Murat Barutçu