Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu riyasetinde orman köylümüzün zati ihtiyaç (yapacak+yakacak) planlama ve tevziat çalışmaları değerlendirildi.

Alınan bilgiye göre, Karabük İşletme Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu " Ormanlarımızı geliştirmek, sürdürebilirliğini sağlamak ve Türkiye Yüzyılına nefes olacak yemyeşil bir memleket oluşturarak bu mirası gelecek nesillere devretmek için orman köylümüz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bölge Müdürlüğümüzün 2022 yılı zati ihtiyaç planı belirlenmiş ve iş programına dönüştürülerek bağlı birimlerimize iş dağıtımı gerçekleştirildi.

Hedefinize ulaşmanız için bir plan dahilinde ve disiplin içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Orman köylümüzün kanunen haklarını korumak bizim asli görevimiz. Orman köylümüzün zati ihtiyaç talep karşılanması konusunda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

Toplantıya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü ile Bartın, Eskipazar, Karabük, Ovacık, Safranbolu, Ulus ve Yenice İşletme Müdürleri katıldı.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi