Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu başkanlığında Yenice İşletme Müdürlüğünde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Yenice İşletme Müdürlüğü faaliyet alanlarında 2022 yılı içerisinde bağlı İşletme Şeflikleri tarafından programda olan, tamamlanan ve çalışmaları süren ormancılık faaliyetleri ile gerçekleşmelerin durumları anlatıldı.

Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Yenice İşletme Müdürlüğümüzde 2022 yılı yatırım programlarının 11 aylık gerçekleşmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek "Gelinen noktanın yaşanılan sel afeti şartları göz önüne alındığında başarılı olduğu anlaşılıyor. Mesleki istişarenin karşılaşılan sorunlara çözüm bulma konusunda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördük.

Ormancılık faaliyetlerimizin çok yönlü ekolojik, teknik, sosyal ve kültürel istekler göz önünde bulundurularak verimli bir şekilde yapılması öncelikli hedefimizdir. Birimlerimiz tarafından yapılacak faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması ve imkânların etkin bir şekilde kullanılması kapsamında verimlilik hususunun da hassasiyetle takip edilmektedir. Ormancılık çalışmalarında kaliteyi artırmak için elimizin değmediği orman parçasının kalmayacak" dedi.

Yapılan anlatımların ardından genel bir değerlendirmeyle toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi